"Hvis der er nogle kunder, der brokker sig over noget, så kan man altid sige "Ring til Just Eat"

Shehzad Afza - Kebabish

Hvorfor Just Eat?

2.000+

restauranter på Just Eat

Hundrede tusinder

sultne kunder besøge vores hjemmeside hver måned

Tusinder

kunder afgiver ordrer hver dag

Større

ordrer fra APP eller web sammenlignet med ordrer fra telefonen

Kom godt i gang

1

Spred budskabet

Fortæl dine kunder, at de kan bestille hjælp Just Eat. Tilføj Just Eat skiltning at minde forbipasserende kunder om, at de kan bestille hos dig, når de kommer hjem.

2

Brug PartnerCenteret

PartnerCenteret er den hjemmeside, hvor du kan administrere din restaurant online. Du kan se alle dine Just Eat ordrer, fakturaer og business info. Vi sikrer, at din side altid er opdateret. Det er et vigtigt værktøj for dig, når du skal styre din virksomhed.

3

Bed dine kunder om at skrive en anmeldelse på Just Eat

Kunderne har tillid til brugeranmeldelser. Derfor at det vigtigt, at dine kunder anmelder dig, når de har spist hos sig. Det er med til at opbygge din kundebase og dit omdømme på Just Eat.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor mange ordrer kan jeg forvente?

Hvor mange ekstra ordrer du kan forvente afhænger fra område til område og afhænger af din køkkentype. Vi reklamerer massivt og er det mest genkendte online take away brand med flest brugere i Danmark. Mon ikke de vil kigge forbi dig?

Hvilken slags restauranter er på Just Eat?

Vi er stolte af at kunne repræsentere mere end 33 forskellige køkkentyper på vores platform. Vores mål er nemlig at kunne sikre vores slutbrugere et bredt og dybt udvalg, så der mad klar til levering ved en hver lejlighed, de måtte ønske.

Jeg har allerede en hjemmeside. Hvorfor har jeg brug for dig?

Jo mere du er til stede online, jo bedre. Sammen med os, kan vi sikre, at din hjemmeside bliver godt placeret hos Google og at flere brugere og potentielle kunder kigger forbi dine sider.

Vi er allerede i fuld gang - skal jeg stadig tilmelde?

Selvfølgelig. Vi håndterer dine online ordredetaljer og kundeforespørgsler. Det giver dig tid til at fokusere på flere ordrer. Hvis tingene bliver for travlt, kan du sætte din restaurant midlertidigt offline med vores PartnerCentre hjemmeside.

Hvor meget koster det at tilmelde dig?

Prisen for at tilmelde sig afhænger af hvilken løsning, du vælger. Leverer du selv din mad, eller vil du have vores Delivery Service til at stå for den? Skal dine kunder selv kunne hente maden i din restaurant, eller har du kun udbringning? Mulighederne er mange og lad os finde den, der passer til dig.

Hvad får jeg for mit kundegebyr?

Vi bruger vores indtjening på jer, vores partnere. Vores kommission reinvesteres, så vi kan sprede budskabet om Just Eat til endnu. Det betyder flere mennesker bestiller online, og giver dig endnu flere ordrer.

Klar til at komme online?

Telefon

+45 7020 8590

Kontaktformular

Klik her